Eltenbos 76-78 LOMMEL

Eltenbos 78 , 3920 Lommel

 

Omschrijving

OPEN-WERF-DAG zat.3 okt. van 14.00 u.tot 17.00 u.
Op een zeer gunstige locatie dicht bij het centrum van Lommel, de scholen, winkels en openbaar vervoer, bouwt Landi Projectontwikkeling 4 stads-woningen met een mooie tuin, keuze uit carport of inpandige garage, half open bebouwing, gelegen aan de Eltenbos 76 -78 te Lommel.
Door zijn ideale ligging kort aan de verschillende verbindingswegen is men in geen tijd in Mol – Geel – Neerpelt - Overpelt en Valkenswaard -Eindhoven.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 woningen in 2 verschillende types.
De woningen met de inpandige garage hebben een inkomhal met apart toilet, een berging en aparte keuken, ruime woonkamer met zicht op de tuin en trap naar verdieping 1. Daar bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers met een ingerichte badkamer en apart toilet. Op de overloop is er een berging met alle voorzieningen om een wasmachine en droogkast te plaatsen. Eveneens is er een zolderberging bereikbaar via luik met uittrekbare trap deze ruimte kan dienst doen als extra opbergruimte.

De woningen met de carport hebben een ruimere hal met apart toilet, trap naar verdieping en een ruime berging.
Zeer ruime woonkamer met een keukenhoek en verschillende raampartijen die uitgeven op de tuin. Verder is de indeling voor de 4 woningen op verdieping 1 ongeveer hetzelfde.
Op de overloop is er een berging met alle voorzieningen om een wasmachine en droogkast te plaatsen. Eveneens is er een zolderberging bereikbaar via luik met uittrekbare trap deze ruimte kan dienst doen als extra opbergruimte.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Woning 0 3 - 175 m² 540 m² -
verkocht Woning info op kantoor 3 - 203 m² 721 m² -
verkocht Woning info op kantoor 3 - 203 m² 502 m² -
verkocht Woning info op kantoor 3 - 175 m² 509 m² -