Wie zijn wij

Landi Projectontwikkeling NV werd opgericht in 2001 door John Geurts, die al 30 jaar ervaring had in vastgoedontwikkeling, samen met zijn twee zonen Angelo en Emiel Geurts. Deze familiezaak is opgebouwd uit wederzijds vertrouwen en hun nauwe betrokkenheid en samenwerking bij ieder project. Ons objectief is uw belangen te behartigen op een persoonlijke en vakkundige wijze die de samenwerking voor alle partijen zeer interessant maakt. Ons team staat steeds vrijblijvend ter beschikking om u nader te informeren over onze projecten betreffende verkoop, verhuur, aankoop en ontwikkeling.

Onze aanpak

Alvorens we een grond aankopen gaat onze zoektocht vooral uit naar een unieke locatie en realiseren we een nieuwbouwproject dat aan ieders ideaal kan voldoen. Altijd met een vernieuwing qua architectuur, een uitstekend wooncomfort met hedendaagse installaties, isolatie volgens de huidige milieunormen en een exterieur vormgeving die in harmonie is met de bestaande woonomgeving.
Of u nu zelf iets zoekt om gezellig te wonen of u wenst te investeren, u kan steeds vrijblijvend bij ons terecht voor de nodige informatie!